ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στα Γιάννενα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στα Γιάννενα

bet365

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο αφήνουν εκτός αποστολής τον Τσιγκρίνσκι για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Μέσα Μπακάκης και Ινσούα.

Η ΑΕΚ χωρίς... ανάσα συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς μετά την Μπράγκα την περιμένει ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στα Γιάννενα την Κυριακή (20:30) κόντρα στον ΠΑΣ, πριν υποδεχθεί τη Λέστερ την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες όπου η Ένωση πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το διπλό που θα φτιάξει την ψυχολογία της έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα που δημιούργησαν προβληματισμό σε συνδυασμό με την εικόνα των κιτρινόμαυρων.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κρατάει εκτός τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την κιτρινόμαυρη αποστολή που αναχωρεί στις 19:00 για την πόλη της Ηπείρου με πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα ο Ουκρανός στόπερ έχει μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο, την οποία ένιωθε από την Παρασκευή, με συνέπεια να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Μπακάκης, όσο και ο Ινσούα.

Τα άλλα προβλήματα για τον Καρέρα είναι γνωστά με τους Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνη που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ναι μεν προπονείται πλέον κανονικά, ωστόσο όπως τόνισε ο Καρέρα θα μπορεί να τον υπολογίζει σε μια εβδομάδα ή δέκα μέρες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα