ΑΕΚ: Μπήκε και ο Μπακάκης ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Μπήκε και ο Μπακάκης ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπήκε και ο Μπακάκης ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Μετά τους Γαλανόπουλο και Ινσούα, και ο Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής στα Σπάτα. Αποφασίζει ο Καρέρα ενόψει ΠΑΣ.

Αποκατάσταση πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ματς με την Μπράγκα, με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει μετά τους Γαλανόπουλο και Ινσούα και τον Μπακάκη να ξεπερνάει τη θλάση που αντιμετώπιζε και να προπονείται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαλανόπουλος από ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος ακόμα και να μπει στην αποστολή, ωστόσο ο Καρέρα είναι εκείνος που θα αποφασίσει. Το ίδιο ισχύει και για τους Μπακάκη και Ινσούα.

Έτσι πλέον τα προβλήματα περιορίζονται στους Γκαρσία, Αλμπάνη, Σιμόες και Σιμάνσκι, καθώς και στον νεαρό Σαρδέλη. Όλοι τους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στα Σπάτα το Σάββατο στις 15:30 και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα με πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19:00. Με τα τωρινά δεδομένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα γίνει κανονικά, παρά το γεγονός ότι η περιοχή των Ιωαννίνων τα τελευταία 24ωρα ήταν υψηλής επικινδυνότητας λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα