Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι παίζει το... στοίχημα Μολό!

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι παίζει το... στοίχημα Μολό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι παίζει το... στοίχημα Μολό!

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής ενεργοποίησε τον Γάλλο εξτρέμ και δείχνει έτοιμος να τον εμπιστευθεί σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη. Η κοινή τους παρουσία στην Μονακό, η σούπερ εικόνα στις προπονήσεις και η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να παίξει το... στοίχημα με την απόκτηση του Γιοάν Μολό. Ενός ποιοτικού εξτρέμ, ο οποίος ήταν γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και την ειδική διαχείριση που θα έπρεπε να έχει από τον σύλλογο για να μπορέσει να αποτελέσει μία μεταγραφή που θα βοηθούσε την ομάδα.

Ο τότε προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του στον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα για την απόκτηση του Μολό και μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη, τον... τελείωσε μια και καλή.

Στις 24 Νοεμβρίου του 2019, στο Αγρίνιο, ήταν η τελευταία εμφάνιση του Μολό με την πράσινη φανέλα ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Δώνης δεν έδειξε διατεθειμένος να παίξει αυτό το στοίχημα, δίνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τον δικαίωναν, όπως για παράδειγμα ο Κολοβός.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν ικανοποιημένος από την νοοτροπία του παίκτη στις προπονήσεις και ζήτησε την απομάκρυνσή του. Ο 31χρονος Γάλλος έφυγε δανεικός για την Ορλεάν, όταν επέστρεψε το καλοκαίρι ήταν μέσα στην λίστα των κομμένων του Ρόκα και μέχρι την απόλυση του Πογιάτος υπήρχαν συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του.

ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η έλευση του Λάζλο Μπόλονι τα άλλαξε όλα. Ο Ρουμάνος τεχνικός γνώριζε τον παίκτη από την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Νέων της Μονακό. Συνυπήρχαν στον σύλλογο του Πριγκηπάτου το 2007. Τον γνώριζε φυσικά και από το γαλλικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει δουλέψει αρκετά χρόνια και έχει άριστη εικόνα. Μόλις προσλήφθηκε ρώτησε και έμαθε για την κατάσταση του Μολό και ζήτησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς θεωρεί πως μπορεί να τον κερδίσει, να του δείξει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται και από το... πουθενά να βρει μια εσωτερική μεταγραφή!

Οι δύο άνδρες είχαν συνομιλία στο Κορωπί στις αρχές της εβδομάδας στο γραφείο του προπονητή. Ο Μπόλονι του ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό αλλά δεν θα ανεχθεί οτιδήποτε πέρα από το κανονικό.

Ο Μολό ήταν καταπληκτικός στις προπονήσεις, έδειξε σε τρομερή κατάσταση και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο. Δείχνει διατεθειμένος να επανέλθει στο προσκήνιο, ο Μπόλονι παίζει το... χαρτί του Μολό αλλά μόνο ο χρόνος θα κρίνει αυτή την ιστορία, καθώς αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο Γάλλος γκρέμιζε με ευκολία ότι έχτιζε με κόπο και ιδρώτα. Πάντως, όσες ομάδες τον εμπιστεύθηκαν και βρήκαν το... κουμπί του, μόνο κερδισμένες βγήκαν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα