Παναθηναϊκός: Μολό, η επιστροφή!

Παναθηναϊκός: Μολό, η επιστροφή!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μολό, η επιστροφή!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιοάν Μολό, καθώς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο! Μέσα και ο Μαουρίσιο.

Είδηση είχε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε τον μέχρι πρότινος ᾽᾽κομμένο᾽᾽, Γιοάν Μολό, δείχνοντας πως τον υπολογίζει και πως θέλει να του δώσει ευκαιρίες! Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν εκτός ομάδας τον τελευταίο έναν χρόνο μετά από απόφαση του Γιώργου Δώνη.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, θεραπεία έκαναν οι Αγιούμπ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον Βόλο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Μολό, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα