Λέο Μάτος: Το αντίο του ΠΑΟΚ και η τελειωμένη μεταγραφή (pic)

Λέο Μάτος: Το αντίο του ΠΑΟΚ και η τελειωμένη μεταγραφή (pic)

Λέο Μάτος: Το αντίο του ΠΑΟΚ και η τελειωμένη μεταγραφή (pic)

bet365

O Γιώργης Σαββίδης αποχαιρέτησε τον Λέο Μάτος και στη Βραζιλία θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 34χρονου αμυντικού του ΠΑΟΚ στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Ο Λέο Μάτος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στη Βραζιλία, καθώς οι συμπατριώτες του θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του στη Βάσκο Ντα Γκάμα, με τον Γιώργη Σαββίδη να αποχαιρετά τον Βραζιλιάνο αμυντικό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Καλή τύχη φίλε. Είσαι ένας πραγματικός νικητής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. H οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ», ανέφερε στο μήνυμά του ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, την ίδια ώρα που δημοσίευμα στη Βραζιλία αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων της Βάσκο ντα Γκάμα με τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και θα έπαιρνε την τελική απόφαση για την επιστροφή του Λέο Μάτος στην πατρίδα του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με την Βάσκο Ντα Γκάμα και το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστεί το αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ή συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα