Από μηχανής... Χασάν στις καθυστερήσεις! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Από μηχανής... Χασάν στις καθυστερήσεις! (vids)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει... χτυπήσει στις καθυστερήσεις τρεις φορές και όλες με κεφαλιές δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!

Η καρδιά της EuroLeague χτυπά στη bwin με ακόμα περισσότερες επιλογές! |21+

Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά κόντρα στη Μαρσέιγ δίνοντας τη... λύτρωση για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League. Το τελικό 1-0 από το κεφάλι του Αχμέντ Χασάν ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό τέρμα με τον ίδιο να το αφιερώνει στον πατέρα του που έχασε το 2015 και ενώ ήταν το πρώτο του τέρμα στον θεσμό.

Ο Χασάν γενικά έχει βάλει και άλλα σπουδαία γκολ στον Ολυμπιακό. Ωστόσο είναι άλλες δύο φορές που έχει... σκοτώσει τον αντίπαλο με κεφαλιά δίνοντας νικηφόρο αποτέλεσμα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Στο 0-1 με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα τον Φλεβάρη του 2020 και στο 0-1 με τον Πανιώνιο τον Σεπτέμβριο του 2018.
Τα... χτυπήματα του Χασάν ως από μηχανής Θεός με κεφαλιά στο τέλος:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα