Κούγιας: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Μπέο»

Gazzetta team
Κούγιας: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Μπέο»

bet365

Τις δικές του ιδιαίτερες ευχές, θέλησε να στείλει ο Αλέξης Κούγιας στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος την Τετάρτη (21/10) εισήχθη στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς βρέθηκε (μετά από τρίτο τεστ) θετικός στον κορονοϊό.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος μιας και όπως ενημέρωσε ο ίδιος είναι θετικός στον Covid-19. Μάλιστα, ο Δήμαρχος του Βόλου, εξήγησε ότι χρειάστηκε τρίτο τεστ, καθώς τα δύο πρώτα ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο χωρίς πάντως να έχει συμπτώματα.

Ο Αλέξης Κούγιας, από την πλευρά του έστειλε τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα ότι ο Αχιλλέας Μπέος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ελπίζω ότι η νοσηλεία αυτή να έχει ως αιτιολογία μόνο προληπτικούς λόγους και σε κάθε περίπτωση εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση.

Πάνω απ’ όλα στη ζωή μας πρέπει να έχουμε ανθρωπιά, ακόμη και σε αυτούς που είναι εχθροί μας και στις δύσκολες στιγμές τους, αν είναι δυνατόν, να τους συμπαραστεκόμεθα με κάθε τρόπο.

Πάνω απ ‘όλα είναι η υγεία.

Όλα τα άλλα φτιάχνονται».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα