Άρης: Ενημερώνει τον ΕΟΔΥ και νέα τεστ

Άρης: Ενημερώνει τον ΕΟΔΥ και νέα τεστ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ενημερώνει τον ΕΟΔΥ και νέα τεστ

bet365

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης έπειτα από τα δέκα κρούσματα κορονοϊού, θα ενημερώσει επισήμως και τις υγειονομικές αρχές της χώρας.
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Είναι προφανής η αναστάτωση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έπειτα από τις εξετάσεις COVID 19 στις οποίες υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος αλλά και το προσωπικό και φυσικά τη διαπίστωση δέκα κρουσμάτων κορονοϊού. Λόγω της έντονης διασποράς του ιού, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν επισήμως τον ΕΟΔΥ πέραν ασφαλώς από τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Έχω την αίσθηση ότι η πρώτη διαδικασία έγινε καθώς πέραν της ενημέρωσης των ποδοσφαιρικών αρχών, λόγω του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει ενημερώσει και τις κεντρικές αρχές, δηλαδή τον ΕΟΔΥ. Έχω την εντύπωση ότι αυτό ήδη έγινε καθώς δεν πρόκειται για 1-2 κρούσματα αλλά για πολλά περισσότερα», είπε στο gazzetta.gr ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Superleague, Ξενοφών Ρούσσης.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, τα άτομα που χθες (20/10) υποβλήθηκαν σε τεστ COVID 19 θα υποβληθούν σε νέο τεστ αύριο (22/10) και στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν προσβληθεί τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές, αυτομάτως θα αναβληθεί ο αγώνας με την ΑΕΛ ο οποίος είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/10, 18:15). Βάσει πρωτοκόλλου, όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό, πρέπει να απομονωθούν για διάστημα 7-14 ημερών.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων, διαφοροποιήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Για την ακρίβεια, σήμερα (21/10) το πρωί επρόκειτο να πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση, αλλά αυτή μεταφέρθηκε για το απόγευμα καθώς αυτή την ώρα απολυμαίνονται οι εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα