Παναθηναϊκός: Οι χιουμοριστικές ατάκες του Λάζλο Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Οι χιουμοριστικές ατάκες του Λάζλο Μπόλονι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι χιουμοριστικές ατάκες του Λάζλο Μπόλονι!

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε τα κέφια του στην επίσημη παρουσίαση του και φρόντισε να επικοινωνήσει την καλή του διάθεση προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αρκετά κεφάτος και με διάθεση για «πειράγματα» εμφανίστηκε στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λάζλο Μπόλονι. Ο 67χρονος τεχνικός από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο ΟΑΚΑ έδειξε μια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του, εντελώς διαφορετική από εκείνη που έχει εντός ομάδας, όντας σε γενικές γραμμές αρκετά αυστηρός, λάτρης της απόλυτης απειθαρχίας και όχι και τόσο προσιτός.

  • Κατά την άφιξη του στο στάδιο της Καλογρέζας, ο Μπόλονι έβγαλε ένα αντισηπτικό από την τσάντα του και χαμογελώντας, έριξε στα χέρια των υπαλλήλων της ΠΑΕ που ήταν μαζί του αλλά και στον εκπρόσωπο της διοίκησης, Σπύρο Βλάχο.
  • Αμέσως μετά, κατά την είσοδο του στην αίθουσα Τύπου, του έγινε ο καθιερωμένος έλεγχος θερμομέτρησης. Mε το θερμόμετρο που μοιάζει με «πιστόλι». Μόλις το είδε ο Μπόλονι, σήκωσε και τα δύο χέρια ψηλά, στην κλασσική κίνηση του «παραδίνομαι».
  • Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έριξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν ακριβώς μπροστά του. Μόλις του επισημάνθηκε πως αυτό στην χώρα μας είναι σημάδι καλοτυχίας, εκείνος έσπευσε να δώσει την δική του εξήγηση. «Στην δική μου χώρα, όποιος ρίχνει ένα ποτήρι με νερό, το εκλαμβάνουμε ως ένα σημάδι για τον ερχομό ενός παιδιού στον κόσμο. Είμαι αρκετά μεγάλος, δεν ξέρω, ίσως θα πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου». Αυτή ήταν η ατάκα του Ρουμάνου που προκάλεσε το γέλιο στην αίθουσα.
  • Στην ερώτηση για την παρουσία αρκετών Ισπανών στο ρόστερ, τόνισε πως «έχω πάρει ήδη ένα λεξικό και σύντομα ίσως θα πρέπει να ξεκινήσω ιδιαίτερα».
  • Στον επίλογό του, έκανε μια ιδιαίτερη πρόσκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου, αφού πρώτα εξήγησε το γιατί δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ποια ήταν η πρόσκληση; «Θα ήθελα μετά τα παιχνίδια, να μαζευόμαστε και να λέμε αστεία»! Προηγουμένως είχε φροντίσει να ρίξει ακόμη μία ατάκα προς τους δημοσιογράφους. «Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας, ήμουν προετοιμασμένες για πολύ πιο δύσκολες ερωτήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα