Μανίκας: «Ο Απόλλων έχει καλή ομάδα»

Gazzetta team
Μανίκας: «Ο Απόλλων έχει καλή ομάδα»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της στο πρωτάθλημα
Την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Αρη όπου και έχασε 1-0 «σκιαγράφησε» ο Αντώνης Μανίκας στο Metropolis. Οπου ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ρωτήθηκε αρχικά για το γκολ του Γκάμα. «Συνήθως το ψηλά είναι πιο δύσκολο, γιατί το γάμα είναι μακριά από το σώμα. Με τα σώματα, βέβαια, που υπάρχουν τώρα έχει χαθεί η έννοια του... ψηλού. Η εκτέλεση του Γκάμα ήταν σε πρώτο χρόνο και είναι δύσκολο αυτό για τον τερματοφύλακα, γιατί μπορεί να σε βρει στο βήμα, αλλά πέρασε και ανάμεσα από τα πόδια του αμυντικού. Αν το δείτε προσεκτικά, γκέλαρε, και ο Κότσαρης έφυγε από την πορεία της μπάλας».
Μετά σχολίασε πως «η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη αποτελείται από παίκτες με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα, γλυκιά για την εμφάνιση, αλλά πικρή γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν το δούμε αντικειμενικά ο Απόλλωνας είναι στην πιο δύσκολη θέση, γιατί μέσα στον Αύγουστο είχε παίξει αγώνες κατάταξης και μόλις χθες τελειώσαμε τις μεταγραφές μας. Ο Απόλλωνας έχει καλή ομάδα, υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής, μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Όταν χάνεις εκ των πραγμάτων πρέπει να αλλάξεις το σκεπτικό σου. Γι' αυτό στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε μπροστά, πήραμε τα μέτρα και φτιάξαμε φάσεις. Ήταν θετικό βήμα για την ομάδα, όσον αφορά την ομοιογένεια, παρά το αποτέλεσμα. Όταν παίξαμε με την Λάρισα δεν είχαμε κάνει ούτε οικογενειακό διπλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα