Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Μπόλονι σε εικόνες (pics)

Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Μπόλονι σε εικόνες (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Μπόλονι σε εικόνες (pics)

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής έβαλε την φόρμα του Παναθηναϊκού και για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του πραγματοποίηθηκε το σημερινό πρόγραμμα του «τριφυλλιού».

Μίλαν - Ρόμα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι έπιασε δουλειά σήμερα στο Κορωπί με στόχο να κάνει ομάδα τον φετινό Παναθηναϊκό. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Μαουρίσιο. Οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Σαβιέρ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες που στη συνέχεια έκανε και αυτός αποθεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα