«Ομάδα Ελληνοαμερικανών επενδυτών ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό»

«Ομάδα Ελληνοαμερικανών επενδυτών ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Ομάδα Ελληνοαμερικανών επενδυτών ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Δημοσίευμα από ηλεκτρονική εφημερίδα της ομογένειας αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε πρόταση για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το δημοσίευμα της GreekNews αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δημόσια, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ δηλώνει μετά το φιάσκο του Ταϋλανδέζου πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Ουδέν ψευδέστερον. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, υπάρχει συγκροτημένη ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με αγάπη στον Παναθηναϊκό, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Greek News, το ενδιαφέρον εκφράστηκε επίσημα, με επιστολή ομογενούς, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια ανταλλαγής τηλεφωνημάτων και sms του εκπροσώπου του, με άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομέτοχου.

Μια εβδομάδα μετά την επιστολή κι ενώ θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία για τα οικονομικά της ΠΑΕ, από την πλευρά Αλαφούζου ενημερώνονται ότι δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό της ομάδας. Καιρός να ξεκαθαρίσει δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος αν προτίθεται να συνεχίσει τα πειράματα με την ομάδα, ή αν θα πράξει αυτό που έλεγε ότι επιθυμούσε πάντα, να βρει σωστούς ανθρώπους να την πουλήσει. Εκτός κι αν όλο αυτό είναι ένα τεράστιο δούλεμα. Και τότε, το ΣΚΑΕΙ ή δεν ΣΚΑΕΙ θα το φωνάζουν όχι για το σταθμό του Αλαφούζου, αλλά για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα