Άρης: Η επιστροφή του Σούντγκρεν από το… ψυγείο

Άρης: Η επιστροφή του Σούντγκρεν από το… ψυγείο

Gazzetta team
Άρης: Η επιστροφή του Σούντγκρεν από το… ψυγείο

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα του Άρη έπειτα από 7½ μήνες και ο σουηδικός Τύπος ασχολείται με την επιστροφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Για πολλούς μήνες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν ξένο σώμα. Δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και μόλις στις αρχές του Σεπτέμβρη αποφασίστηκε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο αγωνιστικός βίος του έμπειρου ποδοσφαιριστή άλλαξε από την ημέρα απομάκρυνσης του Μίκαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία αλλά και πρόσληψης του Άκη Μάντζιου. Ο τελευταίος συζήτησε με τον Σουηδό, του εξήγησε ότι ανεξαρτήτως του είχε προηγηθεί, τον υπολογίζει κανονικά και η αρχή έγινε με λίγα αγωνιστικά λεπτά στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Σούντγκρεν επέστρεψε στο βασικό σχήμα έπειτα από 7½ μήνες καθώς η τελευταία συμμετοχή του ήταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (στο «Κλ. Βικελίδης») την 1η Μαρτίου 2020. Με την επιστροφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή ασχολήθηκε και ο σουηδικός Τύπος καθώς η ιστοσελίδα footballdirekt.se έγραψε μεταξύ άλλων ότι «… μετά από μια κατάσταση η οποία έμοιαζε απελπιστική, ο Σούντγκρεν βγήκε από το ψυγείο. Όταν ο Άρης έκανε προετοιμασία, αυτός προπονούταν μόνος του αλλά από τότε που αποχώρησαν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, έχει δοθεί χώρος στον Σουηδό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα