Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μακέντα για τον πανηγυρισμό

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μακέντα για τον πανηγυρισμό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μακέντα για τον πανηγυρισμό

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα έλεγε στα αποδυτήρια πως έβγαλε και έδειξε την φανέλα του σε μερικούς οπαδούς του ΟΦΗ που τον έβριζαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έσωσε τον βαθμό για τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο και πανηγύρισε έξαλλα! Έβγαλε την μπλούζα του και μάλιστα την έδειξε προς την κάμερα για να φανεί το όνομά του. Σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το Τριφύλλι να έχει μόλις δύο βαθμούς!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός φορ δικαιολόγησε την αντίδρασή του, μιλώντας στους συμπαίκτες του. Ο Μακέντα εκτός από την πίεση του αγώνα, εξήγησε πως έδειξε την φανέλα σε κάποιους οπαδούς του ΟΦΗ που έβλεπαν το ματς από τις γύρω πολυκατοικίες και τον έβριζαν από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα να έχει εκνευριστεί και να θέλει να τους... απαντήσει με τον συγκεκριμένο τρόπο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα