Γρηγορίου: «Δουλειά και υπομονή» (vid)

Γρηγορίου: «Δουλειά και υπομονή» (vid)

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Δουλειά και υπομονή» (vid)

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ τόνισε πως οι «βυσσινί» δεν πρέπει να επηρεαστούν από τα αρνητικά αποτελέσματα
Χωρίς νίκη συνεχίζει η ΑΕΛ μετά και τη σημερινή ήττα που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως με δουλειά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. «Έχω την εντύπωση πως ήταν θέμα αποτελεσματικότητας και ηττηθήκαμε. Χάσαμε τις δικές μας ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο να σώζει μια και την Τόρζε να χάνει την άλλη. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτοί με τέσσερις ευκαιρίες πέτυχαν τρία γκολ. Δεν θα κριτικάρω καθόλου το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε γιατί ήμασταν όλοι μπροστά μήπως καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από ατομικό λάθος», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, έχω ξαναπεί στους παίκτες μου πως οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα φαίνονται στα δύσκολα. Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για την ομάδα. Θέλουμε τύχη για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στα αποδυτήρια, μόνο τα αποτελέσματα μας λείπουν και με δουλειά και υπομονή θα έρθουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα