ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Με Εσίτι - Τζόλη και «3-4-3» οι «ασπρόμαυροι» (vid)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Με Εσίτι - Τζόλη και «3-4-3» οι «ασπρόμαυροι» (vid)

bet365

Δύο θέσεις αποτελούσαν ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει φανέλα βασικού στους Αντερσον Εσίτι και Χρήστο Τζόλη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα σ’ ότι αφορά την τακτική προσέγγιση του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Επιμένει στο «3-4-3» ξεκινώντας την αναμέτρηση με τον Άντερσον Εσίτι, αντί του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ τη θέση του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος αυτή την ώρα κάνει ντεμπούτο με τη Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα, θα πάρει στο αρχικό σχήμα ο Χρήστος Τζόλης.

Φανέλα βασικού παίρνει για δεύτερο σερί ματς και ο Λέο Μάτος, που θα κινείται στο δεξιό άκρο της άμυνας, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, με την γνωστή τριάδα των στόπερ, αποτελούμενη από τους Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, μπροστά από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Στέφαν Σβαμπ θα είναι ο δεύτερος εσωτερικός μέσος, ο Αντρια Ζίβκοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή ο Αντόνιο Τσόλακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα