Αστέρας Τρίπολης: Λουίς Φερνάντεθ η επιστροφή!

Αστέρας Τρίπολης: Λουίς Φερνάντεθ η επιστροφή!

bet365

Ο Λουίς Φερνάντεθ αναμένεται να παίξει το πρώτο του επίσημο φέτος στη Λάρισα, εκεί όπου στα play out πριν από λίγους μήνες σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ!

Λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στην προετοιμασία, ο MVP των play out και κορυφαίος σκόρερ του Αστέρα, Λουίς Φερνάντεθ δεν έχει παίξει ακόμη σε επίσημο ματς.

Αυτό αναμένεται να γίνει κόντρα στην ΑΕΛ. Μάλιστα, ο Ισπανός στη συγκεκριμένη έδρα, στην 1η αγωνιστική των play out είχε σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ έρχεται... ζεστός μιας και σκόραρε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα.

Θυμίζουμε ότι ο Φερνάντεθ ήταν... αποκάλυψη στο μίνι πρωτάθλημα μιας και είχε 5 γκολ (11 συνολικά) σε 6 από τα 7 ματς που έπαιξε αλλά και μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα