Κωτσόπουλος: «Να βελτιώσουμε την τελική μας πάσα»

Κωτσόπουλος: «Να βελτιώσουμε την τελική μας πάσα»

Gazzetta team
Κωτσόπουλος: «Να βελτιώσουμε την τελική μας πάσα»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, τόνισε πως ο Ατρόμητος πρέπει να δουλέψει στην τελική πάσα...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κάναντι: «Είναι πολύ σημαντικό ο προπονητής να στηρίζει τον παίκτη του, όταν σε στηρίζει παίρνεις το 100% από αυτόν».

Για το πλάνο που είχε η ομάδα: «Είχαμε ένα πλάνο, μέχρι την αποβολή τα καταφέραμε. Μετά ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε θέμα στη τελική πάσα και πρέπει να το δούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τις πολλές επιλογές που έχει ο Ατρόμητος στην επίθεση: «Εμείς ξέρουμε την κατάσταση. Είμαστε 10 επιθετικοί για τρεις θέσεις και πρέπει να δίνουμε τα πάντα στη προπόνηση. Κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα για εμάς, έτσι θα πηγαίνει από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα».

Για το δέσιμο στην επίθεση: «Χρειάζεται η τριάδα μπροστά να αρχίσει να είναι σταθερή για να γνωρίζει ο ένας τι κάνει ο άλλος. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να δέσει η τριάδα μπροστά».

Για τα κομβικά σημεία του παιχνιδιού: «Η κόκκινη ήταν κομβική. Είχαμε ένα πλάνο, η κόκκινη και το πρώτο γκολ μας κόστισαν».

Για την δική του συμμετοχή: «Όταν μπαίνω στο γήπεδο πηγαίνω πάντα δυνατά στις μονομαχίες και μέχρι να κουραστώ τρέχω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ατρόμητος: «Θέλουμε λίγο περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια πράγματα και μεγαλύτερη συγκέντρωση στη τελική πάσα».

Για το γεγονός πως έπαιξε μόνος του στην επίθεση μετά την αποβολή: «Είναι δύσκολο να είσαι μόνος σου στην επίθεση, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι πως με μια φάση μπορείς να κάνεις ζημιά στον αντίπαλο. Ήταν 0-0 εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι και μπορούσε με μια φάση να μπει κάποιο γκολ».

Για τις πολλές αποβολές του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα: «Το έχουμε δουλέψει να παίζουμε και με 10 στη προπόνηση!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα