Μαρτίνς: «Μετά την αποβολή και το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα»

Μαρτίνς: «Μετά την αποβολή και το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Μετά την αποβολή και το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο γκολ που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η αποβολή του Μάτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να ανοίξεις το σκορ σε ομάδες με κλειστές άμυνες. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά όταν μπαίνει το πρώτο γκολ, όταν αυτό έγινε το παιχνίδι άνοιξε και ήταν πιο εύκολο για εμάς».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Δεν θα ήταν εύκολο, το γνωρίζαμε αυτό, έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και σε όλα τα παιχνίδια. Θα μπορούσε να απειλήσει και να ανοίξει εκείνος το σκορ. Ήμασταν σοβαροί, είμαστε ευχαριστημένοι που δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Από την αποβολή και μετά από την στιγμή που θα έμπαινε το γκολ θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Για τον Ελ Αραμπί: «Πάντα πιστεύουμε στον Ελ Αραμπί, πάντα είναι παρών, είναι από τους αρηχγούς μας και ένας από τους παίκτες στους οποίους βασιζόμαστε. Ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας και πάντα τον πιστεύουμε».

Για τον Φορτούνη: «Είναι σε καλή κατάσταση, είναι πάντα χρήσιμος όταν είναι σε εμάς».

Δείτε όσα είπε και στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα