ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μάντζιος: «Δεν μου άρεσε καθόλου το τελείωμα του αγώνα»

Μάντζιος: «Δεν μου άρεσε καθόλου το τελείωμα του αγώνα»

Μάντζιος: «Δεν μου άρεσε καθόλου το τελείωμα του αγώνα»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα του Άρη και κυρίως στο άγχος που έβγαλε η ομάδα του στο τέλος…

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης και είπε αρχικά ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, είχαμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού χάσαμε την ισορροπία μας, ειδικά στον άξονα, με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να μας πιέσεις. Δεν μου άρεσε καθόλου το τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Δεν αν η πρώτη θέση μας έβαλε επιπλέον άγχος αλλά η ομάδα προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα κάνοντας εύκολα λάθη».

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε επίσης στην ανάγκη διεύρυνσης των καλών διαστημάτων. «Πρέπει να μεγαλώσουμε τα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει τους παίκτες για να το υποστηρίξει. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με 15 νέους παίκτες, αλλαγή προπονητή, οπότε είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία, όπως το διάστημα κατά το οποίο είχαμε συνεργασίες και τελικές φάσεις».

Ρωτήθηκε για τις οκτώ τελικές φάσεις που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και απάντησε ότι… «είναι καλό ότι δημιουργούμε, είναι καλό να έχουμε συνεργασίες αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την τελική προσπάθεια. Προφανώς βέβαια παίζει και ο αντίπαλος. Η δημιουργία του πρώτου ημιχρόνου είναι κάτι που μπορούμε να κρατήσουμε».