Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω πως άφησα το στίγμα μου στον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω πως άφησα το στίγμα μου στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για το αποψινό ματς του Ατρόμητου, όπου θα επιστρέψει ως φιλοξενούμενος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα τεθεί σε μερικά λεπτά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς θα είναι στον πάγκο του Ατρόμητου στο ματς των δύο ομάδων. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε σχετικά στη NOVA. «Μέχρι πριν από δύο μήνες ήμουν στον Ολυμπιακό, δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως εξ' αρχής περιμέναμε όλοι λόγω τραυματισμών. Υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως ότι άφησα το στίγμα μου και με τις εμφανίσεις και με το δέσιμο με τον κόσμο και στο χτίσιμο της ομάδας που τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα είναι ντέρμπι. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του, για την ομάδα του», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν τα παιδιά του θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. «Σίγουρα θα είναι στην τηλεόραση, δεν ξέρω αν δουν τον αγώνα γιατί είναι λίγο αργά. Με έχουν συνηθίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μπορεί να είναι και λίγο μπερδεμένα (σ.σ. γέλια)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα