ΑΕΛ: Πολλές απουσίες και πρώτη για Νικολιά

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Πολλές απουσίες και πρώτη για Νικολιά

bet365

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει πολλούς παίκτες στην διάθεσή του, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νικολιάς.

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι... βυσσινί θα παραταχθούν με πολλές απουσίες καθώς έμειναν εκτός οι Ντουρμισάι, Νούνιτς, Ζίζιτς και Μιχαήλ λόγω τραυματισμού, αλλά και οι Στοΐνοβιτς, Δακτυλάς, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Σουλούκος, Φουρκιώτης και Γιουνές.

Όσον αφορά τον Νούνιτς, αυτή θα είναι η τελευταία αγωνιστική που μένει εκτός, καθώς δείχνει στις προπονήσεις να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή ο Νικολιάς.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει μαζί του για το ματς με τον Αστέρα τους: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Γλυνό, Γκοτζαμανίδη, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπάρβ, Χαλάτση, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιά, Πινακά, Τόρζε, Τρούγιτς, Πλατέλλα, και Ζαχαράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα