Ξανθόπουλος: «Τεράστιος παίκτης ο Βαλμπουενά»!

Ξανθόπουλος: «Τεράστιος παίκτης ο Βαλμπουενά»!

Gazzetta team
Ξανθόπουλος: «Τεράστιος παίκτης ο Βαλμπουενά»!

bet365

Ο βετεράνος παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος, με δηλώσεις του στάθηκε και στην ποιότητα και την αξία του Ματιέ Βαλμπουενά.
Ο Ξανθόπουλος μιλώντας στη σελίδα «Θρύλε μου είσαι η ζωή» (σελίδα στο Facebook) τόνισε για:
Το ότι ο πατέρας του ήταν ΑΕΚ και ο ίδιος έπαιξε στον Ολυμπιακό: Όλο μου το σόι ήταν ΑΕΚ. Ευτυχώς όμως κατέληξα στον Ολυμπιακό"
Το καλύτερο πρωτάθλημά του: Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις και όλα έχουν τη γλύκα τους. Παίξαμε όμως δυο μπαράζ με Άρη και Παναθηναϊκό. Όταν κρίνονται σε ένα παιχνίδι οι κόποι μιας χρονιάς, εκεί λαμβάνεις τη μεγαλύτερη χαρά και αυτά τα δυο ματς τα έχω ψηλά.
Τους τίτλους με τον Ολυμπιακό: Υπηρέτησα για 10 χρόνια τον Ολυμπιακό. Τυχερός κυρίως ήμουν που πήγα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα το να μείνεις είναι θέμα προσωπικότητας, θέμα χαρακτήρα και δουλειάς.
Τον Κοσκωτά και πως έφυγε: Δεν είναι θέμα Κοσκωτά. Θες να φύγω; Οκ, φεύγω. Δικαίωμά σου είναι αλλά άσε με να πάω όπου θέλω. Μου είπε ότι αν δεν πάω στον Εθνικό, θα μου κόψει την μπάλα. Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή.
Τον παίκτη που του άρεσε: Ο Σέστιτς είχε εξωπραγματικά στοιχεία σαν παίκτης. Έπεσε όμως πάνω στον Παναγούλια που δεν ήθελε Γιουγκοσλάβους και τον έδιωξε. Με τον Μίλος είχαμε άψογη συνεργασία!
Την προοπτική μεγάλης ευρωπαϊκής διάκρισης για τον Ολυμπιακό: Η αλήθεια είναι ότι στο Champions League είναι μεγάλες οι διαφορές. Αλλά τώρα τελευταία η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω θα πάει καλά. Το ψάχνει ο Ολυμπιακός και όσο το ψάχνει είναι κοντά. Παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες!
Τον Μαρινάκη και το ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα: Προφανώς. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάει τον Ολυμπιακό, είναι 'άρρωστος' με την ομάδα. Θεωρώ ότι του έχει δώσει οντότητα και προσωπικότητα. Τον έχει κάνει να πατάει γερά στην Ευρώπη. Αυτό είναι ξεκάθαρο!
Τον τωρινό Ολυμπιακό: Είναι πολύ καλά δομημένη ομάδα, με ρόλους, γεμάτη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και στιβαρή διοίκηση. Έχει όλα τα εφόδια να προχωρήσει και χαίρεσαι να βλέπεις τον Ολυμπιακό!
Τους ποδοσφαιριστές που του αρέσουν: Από τη φετινή ομάδα ξεχωρίζψω τον Βαλμπουενά. Πολύ καλός στο ρόλο του, κινητικός και κοντός όπως ο Ιμπαγάσα. Τους παρομοιάζω πάρα πολύ, τεράστιοι παίκτες και οι δύο. Ο Καμαρά έχει εξελιχθεί σε εσωτερική δύναμη για τον Ολυμπιακό και σίγουρα υπάρχει σταθερότητα πίσω με Σεμέδο και Μπα. Και ο τερματοφύλακας πολύ καλός. Υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός".
Τον όμιλο του Champions League: Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει μια από τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο. Έχει τεχνογνωσία, τους παίκτες, το υλικό που μπορεί να χτυπήσει τη δυάδα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, παίζει κόντρα σε μεγάλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί.
Το εάν έχει στο μυαλό του την προπονητική: Ο μόνος που έχω στο πρόγραμμά μου είναι ο εγγονός μου. Έχουμε πάει μαζί Καραϊσκάκη.
Τον μπασκετικό Ολυμπιακό: Μπήκαν βάσεις, υπάρχουν ρόλοι και σοβαρότητα. Σαφώς υπάρχουν και οι επιλογές που φαίνονται ότι είναι καλές. Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπο. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και η έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αυτή την ομάδα χαιρόμαστε να τη βλέπουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα