ΑΕΚ: Στα όρια της θλάσης ο Ινσούα, οριστικά εκτός με ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στα όρια της θλάσης ο Ινσούα, οριστικά εκτός με ΠΑΟΚ

bet365

Επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα με τον Ινσούα, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της θλάσης και μένει οριστικά και αυτός νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αυξάνονται συνεχώς τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα καθώς οι ενοχλήσεις που είχε ο Εμάνουελ Ινσούα επιβεβαιώθηκαν με τον Αργεντινό αριστερό μπακ της Ένωσης να μένει εκτός με κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία.

Ο Ινσούα είναι στα όρια της θλάσης και είναι επίφοβο να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως και ο Αργεντινός μένει νοκ-άουτ και προστίθεται στα προβλήματα με τους Γκαρσία, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μπακάκη που είναι ήδη τραυματίες και φυσικά τον τιμωρημένο Μάνταλο.

Όσον αφορά τον Λόπες, ο ίδιος ανέβασε ρυθμούς και ήθελε να προσπαθήσει να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο και γι' αυτόν θα ήταν ρίσκο λόγω του ότι έχει χάσει προπονήσεις από το διάστρεμμα που υπέστη. Ο Πορτογάλος μπακ «τρέχει» πλέον να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράγκα. Την ίδια στιγμή ρυθμούς ανεβάζει και ο Μπακάκης, για τον οποίο υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα