ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (18/10, 20:30), συνεχίζονται καθώς αυτή τη φορά ο Εμάνουελ Ινσούα, θεωρείται αμφίβολος για το ντέρμπι, λόγω ενοχλήσεων.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τ.Α.: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Η συμμετοχή του Αργεντινού αριστερού οπισθοφύλακα στο βασικό σχήμα, ενόψει ΠΑΟΚ, δεν θεωρείται βέβαιη, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε. Βέβαια, επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί, ωστόσο το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, του συνιστά να μη ρισκάρει, μιας και το πρόγραμμα της ομάδας στη συνέχεια είναι απαιτητικό και θα χρειαστεί να είναι έτοιμος.

Πάντως σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο, θα αποφασιστεί εάν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Καρέρα δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και στον Αντρέ Σιμόες, ξέχωρα από τον Μάνταλο που είναι εκτός λόγω τιμωρίας, αλλά και στους Γκαρσία, Λόπες, Μπακάκη, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα