Μπρούνο Γκάμα: «Ο Μάντζιος έχει προσωπικότητα και του αρέσει να δουλεύει με ένταση»

Μπρούνο Γκάμα: «Ο Μάντζιος έχει προσωπικότητα και του αρέσει να δουλεύει με ένταση»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Ο Μάντζιος έχει προσωπικότητα και του αρέσει να δουλεύει με ένταση»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από τη συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο αλλά και στην πρωτοπορία του Άρη στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξής του στην ΕΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», ο Μπρούνο Γκάμα χαρακτήρισε μαγευτική πόλη τη Θεσσαλονίκη και εξήγησε γιατί πίστευε ότι (παρότι κράτησε καιρό οι διαπραγματεύσεις) θα παρέμενε στον Άρη. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη γι’ αυτό ήταν πολύ εύκολο να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου», είπε και αναφέρθηκε στον στόχο του Άρη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Στόχος μας να πάμε πιο ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παρασυρόμαστε από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι. Συνεχίζουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ρωτήθηκε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και κυρίως για το ότι θα γίνει στους «Ζωσιμάδες». «Ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι προσαρμογή σε μεταβλητές συνθήκες, οπότε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη», απάντησε και αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του για τον Άκη Μάντζιο. «Έχει προσωπικότητα και του αρέσει να δουλεύει με ένταση στις προπονήσεις».

Σχετικά με την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη αλλά και την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία, έβγαλε το… καπέλο του και στους δύο ποδοσφαιριστές. «Και οι δύο είναι ποιοτικοί. Ο Γιάννης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, εκτιμώ ότι το ίδιο θα κάνει και ο Ματέο με τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά». Ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και τον Άγγελου Χαριστέα. «Ο Θόδωρος Καρυπίδης με βοήθησε πολύ και ο Χαριστέας είναι πολύ καλός άνθρωπος», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα