ΑΕΚ: Θλάση ο Σιμόες, δεν παίζει με ΠΑΟΚ, Μπράγκα

ΑΕΚ: Θλάση ο Σιμόες, δεν παίζει με ΠΑΟΚ, Μπράγκα

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Θλάση ο Σιμόες, δεν παίζει με ΠΑΟΚ, Μπράγκα

bet365

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Σιμόες! Ο Πορτογάλος μέσος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο προέκυψε στον άξονα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σιμόες μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούσαν, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει πως τέθηκε νοκ άουτ τόσο από την αναμέτρηση της Κυριακής, όσο και από εκείνη με τη Μπράγκα που ακολουθεί για το Europa League. Ετσι ο Καρέρα δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και στον Πορτογάλο χαφ, ξέχωρα από τον Μάνταλο που είναι εκτός λόγω τιμωρίας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο Μότα εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.
Ο Αντρέ Σιμόες, εξαιτίας ενόχλησης που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.
Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή στις 11.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα