Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπόλονι

bet365

Η γραφειοκρατία που αφορά τον Covid19 καθυστερεί την άφιξη του Ρουμάνου τεχνικού που αναμένεται μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Λόγω των απαραίτητων εγγράφων για τα ταξίδια στην εποχή του Covid19, η άφιξη του έχει καθυστερήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Από την στιγμή που η συμφωνία είναι δεδομένη και στον πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ θα κάτσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, το ζητούμενο για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι την Δευτέρα να αναλάβει τα ηνία ο Μπόλονι στο Κορωπί.

Όπως έχουμε αναφέρει, θα φέρει μαζί δύο ή τρεις συνεργάτες, ενώ στο προπονητικό του επιτελείο θα είναι μόνιμα ο Συλαϊδόπουλος και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα