Στον ΟΦΗ ίσως κάνουν... ευχέλαιο, αγιασμό... κάτι (pic)

Στον ΟΦΗ ίσως κάνουν... ευχέλαιο, αγιασμό... κάτι (pic)

Gazzetta team
Στον ΟΦΗ ίσως κάνουν... ευχέλαιο, αγιασμό... κάτι (pic)

bet365

Το ιατρικό δελτίο των κρητικών είναι γεμάτο και προβάλει πιθανό να υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό χωρίς 10 παίκτες!
Εάν κατοικείται στο Ηράκλειο και δείτε έναν 40άρη να κυκλοφορεί μόνος του στο λιμάνι, «σκασμένος», με σκυμμένο το κεφάλι και να μονολογεί τις λέξεις «γκαντεμιά», «ατυχία» & «αγιασμός» μην παραξενευτείτε, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιώργος Σίμος. Βλέπετε ο κόουτς του ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες βλέπει συνεχώς κομβικούς του παίκτες να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, το ιατρικό δελτίο του είναι γεμάτο και αναζητά αγωνιωδώς λύσεις.
Στην «κατάρα» των χιαστών που χτύπησε από πέρσι τους Κρητικούς με τους Φερέιρα, Τσιλιανίδη προστέθηκε στην αρχή της σεζόν ο Βαζ, οπότε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» είδαν τρεις μεσοεπιθετικούς τους να τίθενται νοκ άουτ. Ομως η κακοδαιμονία για την ομάδα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, δεν σταμάτησε εδώ.
Στις αρχές του μήνα συνεχίστηκε με τον Βούρο που υπέστη θλάση και τις τελευταίες ημέρες μία... μούντζα βρίσκεται πάνω από το «Γεντί Κουλέ». Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Αρχικά ο Νέιρα κλήθηκε να κάνει αρθροσκόπηση ώστε να εξαλειφθούν οι ενοχλήσεις στο γόνατο και εσχάτως στην ομάδα είδαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι Γιαννούλης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Σολίς, οι δύο τελευταίοι στο πρόσφατο φιλικό με τα Χανιά!
Το σύνολο 10 παίκτες και για να γίνει εύκολα αντιληπτό το μέγεθος του ζητήματος που έχει προκύψει, αν άπαντες ήταν υγιείς οι 6-7 θα ξεκίναγαν βασικοί, ενώ το πιο πιθανό είναι πως όλοι θα έπαιζαν έστω σαν αλλαγή. Δηλαδή πρόκειται για παίκτες 16αδας και σίγουρα αποστολής.
Εξ' αυτών ορισμένοι έχουν ελπίδες να προλάβουν τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (π.χ. ο Ναμπί έγινε σήμερα μαγνητική, ο Μαρινάκης θα κάνει αύριο), αλλά είναι και πιθανό άπαντες να είναι εκτός. Βασικά οι τρεις μεγάλοι άτυχοι (Τσιλιανίδης, Βαζ, Φερέιρα) όπως και οι Νέιρα, Σολίς, Βούρος είναι δεδομένα νοκ άουτ.
Μάλιστα το μέγεθος της ατυχίας στον ΟΦΗ μεγιστοποιείται από το γεγονός πως πλην της περίπτωσης του τελευταίου, ουδείς άλλος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό, γιατί έχει και αυτό τη σημασία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα