Άρης: Ο Μάντζιος δίνει χρόνο στον Μπεναλουάν

Άρης: Ο Μάντζιος δίνει χρόνο στον Μπεναλουάν

Gazzetta team
Άρης: Ο Μάντζιος δίνει χρόνο στον Μπεναλουάν

bet365

Ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να δώσει χρόνο στον Γιοχάν Μπεναλουάν ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και το πιθανότερο είναι να μην τον βάλει στο αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα (17/10, 18:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός ενσωματώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί διάστημα 2-3 εβδομάδων για να πλησιάσει το επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης των συμπαικτών του. Προς αυτήν την κατεύθυνση, το πιθανότερο είναι να μην είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα του Σαββάτου (17/10) και λογικά θα μπει σ’ αυτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα. Είναι προφανές εν τέλει ότι ο Έλληνας προπονητής δεν σκοπεύει να ρισκάρει με τον Γιοχάν Μπεναλουάν αλλά θέλει να του δώσει χρόνο και ατομικές προπονήσεις ούτως ώστε να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα