Μαουρίσιο: «Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που έπρεπε...» (pic)

Μαουρίσιο: «Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που έπρεπε...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαουρίσιο: «Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που έπρεπε...» (pic)

bet365

Έχοντας κάνει υπομονή και περιμένοντας αυτό που θα του έφερνε η ποδοσφαιρική του τύχη, ο Μαουρίσιο ανέφερε ότι βρίσκεται πλέον... εκεί που έπρεπε αυτή τη στιγμή, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Κυκλοφορώντας ελεύθερος μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Μαουρίσιο περίμενε τις προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες μέχρι τη στιγμή που χτύπησε το κινητό του ατζέντη του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος χαφ είναι για τα επόμενα δυο χρόνια παίκτης του Παναθηναϊκού για να βοηθήσει στο... συμμάζεμα που πρέπει να γίνει στον άξονα των «πράσινων» και ανέφερε στα social media: «Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που έπρεπε... Πάμε Πανάθα».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα