Super League Interwetten: Ο Ματέο Γκαρσία κορυφαία μεταγραφή του «Big 5»

Super League Interwetten: Ο Ματέο Γκαρσία κορυφαία μεταγραφή του «Big 5»

bet365

Ούτε παίκτης από τον Ολυμπιακό ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από την ΑΕΚ! Ο Ματέο Γκαρσία του Άρη, σύμφωνα με τη γνώμη των αναγνωστών του gazzetta.gr, αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή του «Big 5».
Ελλάδα - Κόσοβο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η απάντηση στο ποια είναι η κορυφαία μεταγραφή του «Big 5» δόθηκε.

Από τους 5.000 αναγνώστες μας, οι 2.022 επέλεξαν τον Ματέο Γκαρσία στον Άρη αναδεικνύοντάς την ως την καλύτερη μεταγραφή με 40%.

Ο Βινάγκρε είναι η δεύτερη στη σειρά με 24%, ακολούθησε ο Ζίφκοβιτς με 18%, μετά ο Λιβάι Γκαρσία με 14% και τέλος ο Βιγιαφάνιες με μόλις 3%.

*Η επιλογή προέκυψε μέσα από 2 ψηφοφορίες. Αρχικά ζητήσαμε του αναγνώστες του gazzetta.gr να αναδείξει την κορυφαία μεταγραφή από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη και Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, οι 5 κορυφαία έδωσαν τη «μάχη» τους κι ο Ματέο Γκαρσία ήταν ο μεγάλος νικητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα