Ο Μπαράλες έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του με την ΑΕΛ!

Gazzetta team
Ο Μπαράλες έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του με την ΑΕΛ!

bet365

Ο 33χρονος φορ του Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει για 4η φορά τους «βυσσινί» και βρήκε δίχτυα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του εναντίον της
Στο Αλκαζάρ θα «δοκιμαστεί» ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή που μας έρχεται (18/10), καθώς οι Αρκάδες θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΛ.
Ετσι ο Χερόνιμο Μπαράλες θα αποτελέσει εκ νέου τη βασική τους επιθετική «κολόνα» και ο Αργεντινός στράικερ διατηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στους «βυσσινί», αφού σκόραρε σε όλα τα ματς που τους έχει αντιμετωπίσει!
Ο αγώνας που ακολουθεί θα είναι ο 4ος στην εν Ελλάδι καριέρα του με αντίπαλο τη Λάρισα και στους προηγούμενους τρεις ήταν εκ των πρωταγωνιστών, ξέχωρα από το γεγονός πως... κούνησε πλεκτό.
Ο πρώτος ήταν στις 20 Οκτωβρίου του 2018 ως παίκτης της Λαμίας, στην αναμέτρηση του AEL Fc Arena. Τότε στο 48' ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά και άνοιξε τον δρόμο την μετέπειτα νίκη της ομάδας του. Σε εκείνο το παιχνίδι έκανε συνολικά 2 τελικές, αμφότερες από... αέρος.
Περίπου 14 μήνες μετά, στις 8 Δεκεμβρίου του 2019, υποδέχθηκε τη Λάρισα ως παίκτης του Αστέρα και στο 19' άνοιξε το σκορ, εκ νέου με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στη συνέχεια (60') με τον Ασούμπρε, όμως η ουσία ήταν πως ο έμπειρος στράικερ βρήκε δίχτυα και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός (4 τελικές/3 με κεφαλιά).
Μέχρι που φτάσαμε στα περσινά play out, όπου οι Τριπολιτσιώτες κέρδισαν στον κάμπο με 2-1. Ο 33χρονος ήταν εκείνος που λίγο πριν την ανάπαυλα έφερε το αποτέλεσμα στα «ίσα» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μούζεκ. Μάλιστα το χτύπημα από την άσπρη βούλα ήταν η μόνη του τελική στο ματς.
Ετσι ο Μπαράλες έχει σκοράρει και στους 3 αγώνες του κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ τα ισάριθμα τέρματά του σημειώθηκαν με μόλις 7 τελικές, εκ των οποίων οι 5 ήταν με το κεφάλι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα