ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ουκρανός στόπερ δεν αγωνίστηκε στη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού καθώς αισθάνθηκε μια ενόχληση στον προσαγωγό. Ρεπό έδωσε ο Καρέρα στους παίκτες την Κυριακή.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με τους Χνιντ και Λιβάια να βρίσκουν δίχτυα και τον Νεντελτσιάρου να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν αγωνίστηκε καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ουκρανός ταλαιπωρείται συχνά πυκνά από τέτοια προβλήματα και γι' αυτό ο Καρέρα δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του με τον «Τσίγκρι» να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το ίδιο ακολούθησαν και οι Γκαρσία, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και Παουλίνιο, ενώ ο Λάτσι ξεπέρασε την ήπια ίωση που είχε και προπονήθηκε κανονικά.

Όσον αφορά τον Μπακάκη, ο οποίος αποχώρησε από την Εθνική ομάδα, ενσωματώθηκε με τους κιτρινόμαυρους στα Σπάτα και ακολούθησε θεραπεία λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλμπάνης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική στο φιλικό με τον Ιωνικό με συνέπεια να γίνει αναγκαστική αλλαγή, δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό.

Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε ρεπό στους παίκτες της Ένωσης για την Κυριακή. Επιστροφή στις προπονήσεις από Δευτέρα στα Σπάτα με τον Καρέρα και τους παίκτες του να ξεκινούν την ουσιαστική τους προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα