ΑΕΚ - Ιωνικός 2-0

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Ιωνικός 2-0

bet365

Η ΑΕΚ επικράτησε σε φιλικό με 2-0 στα Σπάτα του Ιωνικού με τους Χνιντ και Λιβάια να βρίσκουν δίχτυα. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Νεντελτσιάρου που ξεκίνησε βασικός.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το Σάββατο το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων η ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό, με τον Μάσιμο Καρέρα να εκμεταλλεύεται τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω των Εθνικών ομάδων. Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 με γκολ του Χνιντ (16') και του Λιβάια (πεν. 72') ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε με σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Ινσούα, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Βασιλαντωνόπουλο, στο κέντρο τους Σιμόες και Σαμπανάτζοβιτς, στα άκρα τους Μαχαίρα και Αλμπάνη και τον Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Μόλις στο 2' ο Αλμπάνης βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 16' όταν ο Λιβάια εκτέλεσε το φάουλ και ο Χνιντ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο κάνοντας το 1-0. Στο 36' ο Σιμόες είδε το σουτ που επιχείρησε να αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, κάτι που συνέβη και στο 45' με κοντινό πλασέ του Λιβάια. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Αλμπάνης τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Καρακλάιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καρέρα γύρισε τον σχηματισμό σε 4-3-3 με τον Κρίστιτσιτς να περνά στη θέση του Ανσαριφάρντ και τον Λιβάια να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πέρασαν επίσης στο ματς οι Σάκχοφ και Ραντόνια στις θέσεις των Σιμόες και Βασιλαντωνόπουλου αντίστοιχα. Στο 70' ο Βλαχομήτρος έχασε μια καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό, αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ. Οι κιτρινόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματά τους δύο λεπτά αργότερα όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Λιβάια ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2-0. Ο Κροάτης θα μπορούσε να είχε σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα στο 78' όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γκίνη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάια, Αλμπάνης (43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ)

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα