Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αποχώρησε ο Βιγιαφάνιες

bet365

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος αποχώρησε το προπονητικό διπλό με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εσωτερικό διπλό είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/10) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Ντάνι Πογιάτος είδε τον Λούκα Βιγιαφάνιες να αποχωρεί από το διπλό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Από το μέτωπο των υπόλοιπων τραυματιών, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης. Όσον αφορά τον Αντονίτο είναι κλινήρης, ενώ απουσιάζουν και οι διεθνείς.

Στα του εσωτερικού φιλικού με τις πράσινες φανέλες αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Με τις γκρι φανέλες αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα