Ολυμπιακός: Η Qatar SC για τον Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Η Qatar SC για τον Ελ Αραμπί

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η Qatar SC για τον Ελ Αραμπί

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει... ξεκόψει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο πώλησής του αλλά οι Άραβες επιμένουν πως υπάρχει η ομάδα της Qatar SC που έχει κάνει κρούση για τον Ελ Αραμπί. Δεν επιβεβαιώνεται κάτι σχετικά με Μαουρίτσιο και τους Πειραιώτες.
Η καθημερινή εφημερίδα Al Watan, με έδρα τη Ντόχα αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Qatar SC έχει κάνει κρούση με στόχο να κλείσει τον Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό.
Δίνει δε πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Ο συγκεκριμένος σύλλογος φέρεται να δίνει στον διεθνή φορ 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Σημειώνεται ότι η μεταγραφική περίοδος στο Κατάρ ολοκληρώνεται τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 25/10, ωστόσο ο Ολυμπιακός και έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης του δεν πωλείται και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αφήσει έναν τέτοιον βασικό του παίκτη να φύγει.
Κατά άλλες πηγές και η Al Duhail έχει ασχοληθεί με τον έμπειρο στράικερ. Παράλληλα σχετικά με τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, Μαουρίτσιο, που φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα