Απόλλων Σμύρνης: Στο... τραπέζι ο Κιτόκο

Γιώργος Ντυμένος
Απόλλων Σμύρνης: Στο... τραπέζι ο Κιτόκο

bet365

Ο γνώριμός μας 32χρονος ανασταλτικός μέσος που έπαιζε στη Σανταντέρ, είναι μία περίπτωση που εξετάζουν στη Ριζούπολη για τη θέση «6»
Για περαιτέρω ενίσχυση στην έξτρα μεταγραφική περίοδο κινείται ο Απόλλων Σμύρνης, που εξετάζει περιπτώσεις στόπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ράιλι και έναν παίκτη στον άξονα. Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένες πληροφορίες από την Ισπανία στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα ενός παλιού μας γνώριμου και πιο συγκεκριμένα του Ρίτσι Κιτόκο.
Με καταγωγή από το Κονγκό, ο 32χρονος ανασταλτικός μέσος ήταν τη διετία 2014-2016 στον Αστέρα Τρίπολης. «Απόφοιτος» των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης, πριν έρθει στη χώρα μας πέρασε μεταξύ άλλων από Ουντινέζε και Γρανάδα.
Μετά τν αποχώρησή του από τους Αρκάδες επέστρεψε στην Ισπανία και από το 2018 ήταν στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, όπου πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της σε 20 ματς της Segunda Division. Ομως η ομάδα του υποβιβάστηκε και έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα