Άρης: Συμφωνία με Ξάντε Σίλβα (vid)

Άρης: Συμφωνία με Ξάντε Σίλβα (vid)

Άρης: Συμφωνία με Ξάντε Σίλβα (vid)

bet365

Ο Άρης συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του 23χρονου ακραίου επιθετικού Ξάντε Σίλβα με option αγοράς το καλοκαίρι του 2021.

Ο Πορτογάλος Ξάντε Σίλβα θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη καθώς οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση (υπό τη μορφή δανεισμού) του 23χρονου ακραίου επιθετικού με option αγοράς για το καλοκαίρι του 2021. Ο Σίλβα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, διακρίνεται για την ταχύτητά του κι αυτό το στοιχείο μέτρησε αρκετά στην απόφαση του Άρη να χτυπήσει την πόρτα της Γουέστ Χαμ.

Ο Σίλβα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (πλην αυτής των ανδρών και της U21) έχοντας καταγράψει 65 συμμετοχές και 19 γκολ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκιμαράες καθώς αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια με την πρώτη και δεύτερη ομάδα, πριν μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ έναντι ενός ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των «Σφυριών» χρησιμοποιήθηκε σε δύο παιχνίδια καθώς έπαιξε σε δέκα αγώνες με την U23 έχοντας δέκα συμμετοχές και δύο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα