Πρόεδρος Ούφα: «Συμφωνήσαμε σε όλα με την ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου»

Πρόεδρος Ούφα: «Συμφωνήσαμε σε όλα με την ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου»

Κώστας Τόπας
Πρόεδρος Ούφα: «Συμφωνήσαμε σε όλα με την ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου»

bet365

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από την Κυριακή (04/10) βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα παρακολούθησε κι από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εντός των επόμενων ωρών ο Ρουμάνος στόπερ, θα μεταβεί στα γραφεία της Ενωσης για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων χρόνων με ετήσιες αποδοχές 350.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της πρώην, πλέον, ομάδα του Ούφα, Ρόστιβλαφ Μουρζαγκούλοφ, τόνισε πως ο Νεντελτσεάρου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

«Ο Νεντελτσεάρου πηγαίνει στην ΑΕΚ. Συμφωνήσαμε σε όλα. Είναι κρίμα που θα χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά λόγω του κορονοϊού, ήταν δύσκολο για αυτόν να δει την οικογένειά του. Ο Γιονούτ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο μαζί μας και σε δύο μήνες θα έφευγε δωρεάν. Και έτσι πήραμε τα χρήματα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το deal», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Championat».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα