ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Νεντελτσεάρου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Νεντελτσεάρου

bet365

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Άφησε το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ρουμανίας και αντικαταστάθηκε από άλλον παίκτη.

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Ο ίδιος, όπως είχε δηλώσει στο gazzetta.gr περίμενε την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ούφα, καθώς τα είχε βρει σε όλα με την Ένωση. Το μεσημέρι της Κυριακής το deal έκλεισε και ο 24χρονος Ρουμάνος στόπερ άφησε το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ρουμανίας λίγο έξω από το Βουκουρέστι, παίρνοντας το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Νεντελτσεάρου έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:00. Θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (5/10), την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με ετήσιες αποδοχές 350.000 ευρώ και θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Νεντελτσεάρου, όπως ανακοίνωσε η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις της Ρουμανίας απέναντι σε Ισλανδία, Νορβηγία και Αυστρία που ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα στην Εθνική του ομάδα θα περάσουν από υποχρεωτικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, αρχικά για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ισλανδία, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA. Ο Νεντελτσεάρου θα τα χάσει καθώς βρίσκεται στην Αθήνα για τη μεταγραφή, με συνέπεια τη θέση του στην αποστολή να παίρνει ο στόπερ της Κραϊόβα, Μιχάι Μπαλάσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα