«O Ολυμπιακός έκλεισε τον Γκροσίτσκι και τον δίνει στη Νότιγχαμ!»

«O Ολυμπιακός έκλεισε τον Γκροσίτσκι και τον δίνει στη Νότιγχαμ!»

Gazzetta team
«O Ολυμπιακός έκλεισε τον Γκροσίτσκι και τον δίνει στη Νότιγχαμ!»

bet365

Οι Αγγλοι έγραφαν πως την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Καμίλ Γκροσίτσκι και τον δίνει δανεικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
bwin - Παίξε νόμιμα live στοίχημα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet! |21+

Το θέμα είχε προκύψει για πρώτη φορά από την Τετάρτη. Πολωνός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει με τους ατζέντηδες του Καμίλ Γκροσίτσκι δίχως να διευκρινίζει για ποιον σύλλογο.

Την Δευτέρα το μεσημέρι ήρθε Αγγλος δημοσιογράφος για να αποκαλύψει πως ο Γκροσίτσκι έκλεισε (!) στον Ολυμπιακό αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τόνιζαν μάλιστα πως ο Ολυμπιακός αγόρασε τον 32χρονο εξτρέμ από την Γουέστ Μπρομ έναντι 1.100.000 ευρώ. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα