Μπουχαλάκης: «Τα παιδιά στα αποδυτήρια έλεγαν ότι δεν υπάρχει οφσάιντ»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Τα παιδιά στα αποδυτήρια έλεγαν ότι δεν υπάρχει οφσάιντ»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν δίστασε να κάνει την κριτική του μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στάθηκε και στο οφσάιντ.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι»... έμαθαν από το πάθημα στις Ζωσιμάδες.

«Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια έδειχναν κάποιες φωτογραφίες με τη γραμμή και έλεγαν ότι δεν υπήρχε οφσάιντ. Δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη, αλλά νομίζω ότι ως ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και αυτά.

Μπορεί να αδικηθούμε ή να υπάρξει κάποια λάθος απόφαση, όμως σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό, σε κάθε φάση πρέπει να είμαστε 150% συγκεντρωμένοι ώστε να κερδίζουμε και τις αδικίες που μπορεί να συμβούν σε κάποια παιχνίδια. Τι να κάνουμε; Είναι ένα καλό μάθημα, προχωράμε, ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και να μην υπάρχουν ανάλογα περιστατικά» δήλωσε στη Nova

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα