ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας κοντά στη Φενέρμπαχτσε!

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας κοντά στη Φενέρμπαχτσε!

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας κοντά στη Φενέρμπαχτσε!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε και είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα, αντί 1,6 εκατ. ευρώ.

Πρόταση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ έχει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε, που εδώ και πολύ καιρό έχει βάλει τον αρχηγό του «Δικεφάλου» στο στόχαστρό της.

Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου ΠΑΟΚ και Πέλκας έπρεπε να αποφασίσουν τι θα κάνουν γύρω από το μέλλον τους. Η πρόταση της τουρκικής ομάδας μοιάζει να δίνει τη λύση, καθώς η πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή επιθυμούσε την αλλαγή σελίδας.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία στην Τούμπα ο Γιαννιτσιώτης άσος αποχωρεί, αυτή τη φορά οριστικά, γίνεται κάτοικος Πόλης, με ένα συμβόλαιο οι αποδοχές του οποίου ξεπερνούν το 1,2 εκατ, ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο του 1,6 εκατ. ευρώ και διατηρεί ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Η πώληση του Πέλκα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (5/10) τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο «Δικέφαλος» πρέπει να… τρέξει για να καλύψει τα πολλά κενά στο ρόστερ του.

Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένας κεντρικός μέσος, ενώ γίνεται προσπάθεια και για έναν αμυντικό χαφ, με την περίπτωση του Φίλιπ Μπράνταριτς να έχει «παγώσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα