«Στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λεφτά των γονιών, τα μέσα κι οι ψευτομάνατζερ»

Gazzetta team
«Στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λεφτά των γονιών, τα μέσα κι οι ψευτομάνατζερ»

bet365

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, μ' ένα ξέσπασμα μέσω του facebook περιγράφει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το έχει ζήσει ο ίδιος και προτρέπει τα παιδιά που ασχολούνται με την μπάλα να μην αφήσουν το σχολείο.
Σήμερα είναι 20 ετών, αλλά από τα 16 του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έπαιξε σε ομάδες όπως οι Λεβαδειακός Κ17, Ηρακλής Κ17, Απόλλων Σμύρνης Κ20 και Απόλλων Λάρισας Κ20.
Ο ίδιος περιγράφει την κατάσταση που έχει βιώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνει λόγο για ψευτομάνατζερ, ενώ τονίζει ότι αυτό που επικρατεί στο ποδόσφαιρο είναι τα χρήματα των γονιών και τα μέσα που έχει ο καθένας για να καθιερωθεί και να παίξαι μπάλα.
Κλείνοντας, το ποστάρισμά του, στέλνει σ΄ όλους τους νέους παίκτες το μήνυμα να μην παρατούν το σχολείο.

Καλησπέρα, ονομάζομαι Δημήτρης Παπαδόπουλος και είμαι 20 ετών. Τα τελευταία 4 χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ...

Δημοσιεύτηκε από Papadopoulos Dimitris στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα