Κάναντι: «Μας δίνει εμπιστοσύνη»

Κάναντι: «Μας δίνει εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
Κάναντι: «Μας δίνει εμπιστοσύνη»

bet365

Ο κόουτς του Ατρόμητου στάθηκε στον διπλό αντίκτυπο που έχουν για την ομάδα του νίκες όπως η αποψινή κόντρα στην ΑΕΚ
«Μέλι» για τους παίκτες του... έσταζε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την αποψινή (4/10) τους νίκη επί της ΑΕΚ. Οπου ο κόουτς του Ατρόμητου ρωτήθηκε αρχικά στη NOVA για τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Γούτας, όπου φάνηκε πως οι ποδοσφαιριστές του ακολούθησαν τις εντολές του. «Είναι πολύ σημαντικό όταν συνεργαζόμαστε τόσο καλά. Είναι σημαντικό να αμυνθούμε με ομάδες κόντρα στην ΑΕΚ. Και στην επίθεση μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Αμυνθήκαμε σωστά και ήρθε αυτή η νίκη». Για το «διάβασμα» του αντιπάλου του σχολίασε πως «το πιο σημαντικό για μένα είναι η σημερινή νίκη. Τα πήγαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Δεν μας έκανε φάσεις ο αντίπαλος, παρά μόνο δυο φάσεις που τα πήγε πολύ καλά ο τερματοφύλακάς μας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτές οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη για τη συνέχεια».
Αν είναι ικανοποιημένος από τη απόδοση της ομάδας του και αν ήταν κομβική για τον αγώνα η αποβολή του Μάνταλου. «Το γκολ το πετύχαμε στο 11 εναντίον 11. Είναι πολύ σημαντικό ότι και με παίκτη παραπάνω δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να τελειώνουμε σωστά τις ευκαιρίες μας. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε δυσκολότερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε γενναίοι». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν περιμένει την προσθήκη ενός φορ. «Αν βρούμε κάτι μέχρι την τελευταία στιγμή θα είναι καλοδεχούμενο. Είναι σημαντικό να χτίσουμε ως ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα