Μάντζιος: «Ήμασταν διαβασμένοι και είχαμε περισσότερη ένταση»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Ήμασταν διαβασμένοι και είχαμε περισσότερη ένταση»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην τακτική πειθαρχία των παικτών του αλλά και στην ένταση που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι της.

Ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο έπειτα από 13 χρόνια και ο Άκης Μάντζιος (με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ) στάθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του. «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Ήμασταν ιδιαίτερα πειθαρχημένοι, είχαμε πάθος και περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα με εξαίρεση τα τελευταία 10-15 λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες φάσεις. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι και δεν δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει».

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε επίσης ότι… «το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε τη διακοπή, πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό γιατί έχουμε αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα