Άρης: Με Μπουσέ και Μαντσίνι η 11αδα (vid)

Gazzetta team
Άρης: Με Μπουσέ και Μαντσίνι η 11αδα (vid)

bet365

Ζακαρί Μπουσέ και Ντάνιελ Μαντσίνι είναι τα νέα πρόσωπα στην 11αδα του Άρη στον αγώνα (16:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με δύο σημαντικές αλλαγές θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά καθώς εκτιμήθηκε ότι με μόλις δύο προπονήσεις ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η δε δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των «κίτρινων» για τις εμφανίσεις του Χουλιάν Κουέστα επιβεβαιώθηκε μέσα από την αντικατάστασή του από τον Ζακαρί Μπουσέ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Εμάνουελ Σάκιτς για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, αυτή η απόφαση επανέφερε τον Λίντσεϊ Ροζ σε θέση δεξιού στόπερ ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο Κριστιάν Γκάνεα θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ματίγια και Τζέγκο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ καθώς εκτιμήθηκε ότι ο Λούκας Σάσα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αγωνιστεί πίσω από τον Κριστιάν Λόπεθ ενώ ο Μπρούνο Γκάμα στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα