Ατρόμητος: Με Λάζαρο στην αποστολή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Με Λάζαρο στην αποστολή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (pic)

bet365

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο λίγες μέρες μετά την απόκτησή του να βρίσκεται στην αποστολή και τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς να επιστρέφει, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ατρόμητος.

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten διεξάγεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο και στην συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες την περασμένη Δευτέρα.

Εκτός του Χριστοδουλόπουλου νέο πρόσωπο είναι και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Στον αντίποδα εκτός θα μείνουν οι Γκαλβάο και Μουνίθ με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο τραυματίας.

Αναλυτικά την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ρισβάνης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα