Πασχαλάκης για Κάτσε: «Τα καλύτερα στους καλύτερους» (pic)

Gazzetta team
Πασχαλάκης για Κάτσε: «Τα καλύτερα στους καλύτερους» (pic)

bet365

Ο Έργκους Κάτσε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και ο πρώην συμπαίκτης του και πλέον αντίπαλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Έργκους Κάτσε συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη, με τους... κίτρινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλβανού αμυντικού μέσου. Ένας από τους καλύτερους φίλους του Κάτσε όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μια φιλία που παραμένει όπως φάνηκε και από το story που ανέβασε ο τερματοφύλακας του «δικεφάλου του βορρά». Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία τους γράφοντας ως σχόλιο: «Καλή αρχή αδερφέ μου στο καινούργιο σου ξεκίνημα. Τα καλύτερα στους καλύτερους». Μια κίνηση που δείχνει αρχικά την φιλία και εν συνεχεία το πως θα πρέπει να είναι ο αθλητισμός, καθώς όλοι είναι αντίπαλοι όσο διαρκεί ένα παιχνίδι και μόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα